Waterwerken en Waterfoto's
De kunst van Gerrit is te koop. In deze Waterwinkel vind je o.a. het hele archief met alle Waterwerken sinds het begin in 2004: tekeningen en schilderijen in diverse materialen. De fotoseries vind je niet in de waterwinkel, maar in het menu onder de knop Fotoseries.
Sinds 2010 vonden al bijna 150 Waterwerken een nieuw adres. Bovendien vonden 25 foto's op dibond een andere eigenaar. 
In totaal verhuisden bijna 175 Kunstwerken van Wamel naar elders. Daar ben ik heel blij mee!

Prijzen
Getekende of geschilderde Waterwerken zijn er in allerlei prijzen: vanaf 20 euro voor oudere werken in mini formaat tot 995 euro voor recent werk met de allergrootste afmetingen.
De prijzen staan steeds vermeld bij de Waterwerken op de website. Bij de foto's van het werk staat ook of het al is verkocht.
Laat het ons weten indien je belangstelling hebt.

Mocht je de Waterwerken een keer met eigen ogen willen bekijken, dan ben je van harte welkom aan de Kerkstraat in Wamel! Maak even een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 0487-502444.

Leasen
Duurdere werken kun je ook leasen. Je betaalt dan voor minimaal één jaar. Na elk jaar besluit je of je het werk langer wilt leasen, alsnog wilt aankopen of terug wilt geven. Na een zeker aantal jaren leasen, ben je alsnog de nieuwe eigenaar van het werk.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Catalogi en fotoboeken
Er zijn drie catalogi met Waterwerken, een catalogus met Waterfoto's en een catalogus van Gerrit's natuurkunst te koop. Verder zijn er nog zeven andere fotoboeken van Gerrit's hand verkrijgbaar.
Bekijk hier de diverse mogelijkheden.

Kunstkaarten
In totaal zijn er tientallen kunstkaarten met Gerrit's Waterwerken te koop. Naast kunstkaarten met tekeningen en schilderingen waren er ook Waterfoto's als kunstkaart verkrijgbaar, maar die zijn nu uitverkocht.

Kadoaanbieding
We hebben een speciale aanbieding: Je ontvangt een serie van 15 kunstkaarten in een mooi doosje voor slechts € 15,= incl. verzendkosten. Aan de binnenzijde van de deksel tref je een gedicht van Gerrit's hand. En wij pakken ze dan ook nog voor je in kadopapier! Als dat geen weggevertje is...
Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt!