Kunstkaarten

In totaal zijn er momenteel ca 40 kunstkaarten met Gerrit's Waterwerken te koop. Dat zijn kunstkaarten met tekeningen en schilderingen. Een serie van 15 Waterfoto's als kunstkaart zijn uitverkocht. Mogelijk gaan we ze laten herdrukken.
Een kunstkaart kost € 1,= per stuk. Elke 6e kaart is gratis.
Porto: 1-4 kaarten € 2,=; 5-10 kaarten € 3,=; 11-21 kaarten € 4,=; 22-55 kaarten € 5,=

Speciale aanbieding:
Zolang de voorraad strekt hebben we een speciale aanbieding: Je ontvangt een serie van 15 kunstkaarten van Waterwerken voor slechts € 15,= incl. verzendkosten. En wij pakken ze dan ook nog voor je in kadopapier!  Stuur ons een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de 15 nummers van de kunstkaarten die je wilt ontvangen en je adresgegevens.

Maak 15 euro over naar IBAN NL57 ASNB 0781 2532 68 t.n.v. G.J.H. van Meurs/Bleu et Vert. Wij zorgen dat je je kunstkaartenset snel krijgt opgestuurd. Zo kan het direct in de schoen of onder de boom of als kado voor een verjaardag.
Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.Bekijk hieronder alle Waterwerken en Waterfoto's die als kunstkaart verkrijgbaar zijn.Waterwerken als tekeningWaterwerken in olieverf en acrylWaterwerken in aquarel en Oost Indische inktWaterfoto's (uitverkocht)