Kunstkaarten

In totaal zijn er momenteel 62 kunstkaarten met Gerrit's Waterwerken te koop. Naast 46 kunstkaarten met tekeningen en schilderingen is er nu ook een serie van 16 Waterfoto's als kunstkaart verkrijgbaar.
Een kunstkaart kost € 1,= per stuk. Elke 6e kaart is gratis.
Porto: 1-4 kaarten € 1,=; 5-10 kaarten € 2,=; 11-21 kaarten € 3,=; 22-55 kaarten € 4,=

Speciale Decemberaanbieding:
Voor Sint en kerst hebben we een speciale aanbieding: Je ontvangt de hele serie van 16 kunstkaarten met Waterfoto’s voor slechts € 15,= incl. verzendkosten. En wij pakken ze dan ook nog voor je in kadopapier! Dit aanbod geldt ook voor een serie van 16 kunstkaarten van getekende of geschilderde Waterwerken. Stuur ons een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de 16 namen/nummers van de kunstkaarten die je wilt ontvangen en je adresgegevens.

Maak 15 euro over naar IBAN NL42 INGB 0005 1820 71 t.n.v. G.J.H. van Meurs/Bleu et Vert. Wij zorgen dat je je kunstkaartenset snel krijgt opgestuurd. Zo kan het direct in de schoen of onder de boom.
Deze aanbieding geldt tot en met 31 december en zolang de voorraad strekt.

Bekijk hieronder alle Waterwerken en Waterfoto's die als kunstkaart verkrijgbaar zijn.Waterwerken als tekeningWaterwerken in olieverf en acrylWaterwerken in aquarel en Oost Indische inktWaterfoto's